2015. szeptember 6., vasárnap

17. Majdnem pánikrohamot kaptam, mikor megtudtam, hogy el fogom veszíteni.

Kukucs!
Itt vagyok megint, annyit kérnék, hogy jelezzetek vissza réssze(ekke)l kapcsolatban. Ja és mindenkinek *almost happy monday-t*. Gondolom mindenki iszonyat boldogan megy vissza megint az iskolába. Kitartást <3
Tippek esetleg, hogy mikor érjük el a 6000 megtekintést?
A facebook csoportba itt tudtok belépni --> KATT
Jó olvasást.
All the love
xx T

Szépen lassan lebandukoltam a lépcsőn a konyháig, hogy a szervezetemnek enni adjak. Intettem az akkor megérkező Tommynak, és a konyhába belépve Liznek is köszöntem. Liz anya unoka testvére, aki beköltözött a Seafordi házunkba és most Tommyval mi is vele lakunk. Harryvel hivatalosan még együtt vagyunk, de nem vagyok hajlandó szóba állni vele, azok után, amit művelt. Liam nagyon unszolgat, hogy hallgassam meg, mert van indoka, de engem ez sem érdekelt. Összetörte a szívemet már nem az első alkalommal.
Ránéztem az órára, már este nyolc óra felé közeledtünk. Összedobtam magamnak valami hideg vacsorát, és lehuppantam a tévé elé és néztem az első műsort amit bedobott a készülék. Pár perc bambulás után megláttam Liamet az adásban, aminek nagyon megörültem. Nem volt hajlandó elmondani, hogy az úgynevezett „táborban” tovább jutott-e. Ígyhát a kiváncsiságtól vezérelve tovább néztem a műsort. Volt egy-két nagyon fura előadó, mindeközben voltak nagyon jók is. Ekkor pedig a képernyőn megjelent maga a tökéletesség, Mr. Harry Styles. Teljesen ki is ment a fejemből, hogy ő is benne lesz, de továbbnéztem, hisz az eredmények csak a műsor végére derülnek ki.
Lassan már vége kell, hogy legyen, már 1 órája bámulom, és nagyon izgulok Liamért. Mind két fiú nagyon jól szerepelt, véleményem szerint és remélem tovább is jutnak. Igen, még Harrynek is drukkolok, hiszen látszik rajta, hogy élvezi azt, amit csinál, és ennek rettentően örülök. Mikor az előbb megláttam a képernyőn, akkor az úgynevezett undoromon, és „utálatomon” kívül nagyon büszke vagyok rá, és melegen ajánlom a zsűrinek, hogy tovább juttassák.
Miközben elmerengtem gondolataimban, egyszer csak felbukkan egy ismerős szöszi fej a színpadon. Meglepetésemben a tányér lecsúszott a hasamról a kanapéra, és a tartalma kiborult. Tágra nyílt szemekkel néztem a műsort, amiben még egy meglepetést láthattam.
- Ugyan, biztos nem ő az. – motyogtam magamba és nyugodt szívvel dőltem hátra.
- Mi a neved? – kérdezte Simon Cowell a tévében.
- Niall vagyok, Niall Horan. – és ebben a pillanatban megint sokkot kaptam. Most már 3 emberért kell, hogy izguljak? Ez most komoly? Nem szavazhatok 3 emberre… Dönteni meg mégse lenne fair. Eldöntöttem magamban, hogy inkább hagyom ezt a témát az élő műsorig, hiszen még van addig pár forduló. Niall meglepően jól szerepelt, és véleményem szerint ő is esélyes a tovább jutásért. A szöszke után jött még egy versenyző, amint végzett, már csak az eredményhirdetés maradt hátra.
Férfi-női, illetve bandákra osztották az embereket, és behívták őket. Elsőként a női nevezőknek mondták el az eredményeket. A teremben csak azoknak a neve hangzott el, akik tovább jutottak. Egy pár perc alatt lezavarták az első kategóriát, és jöhettek a férfiversenyzők, nekem pedig csak úgy robogott a szívem. Elmondtak 5-6 nevet, vagy többet, de a fiúk neve még nem hangzott el. A zsűri másik férfi tagja bejelentette, hogy már csak 3 szabad hely van, én pedig szabályosan sokkot kaptam. Elmondtak egy random nevet, ami nem a fiúké volt, aztán még egyet, és még egyet. Ekkor pedig meg történt, amitől a legjobban féltem. A legjobb barátom, a szerelmem, és egy nagyon jó barátom egyszerre törtek össze, egy és ugyanazon a dolog miatt. A zsűri elnézésüket kérte, és már le is mentek a színpadról.

Egy-két fiú elmondta erről a véleményét, a következő, amit mutattak pedig Harry könnyes arca volt. A látvány engem is összetört, a könnyes szemét egyenesen rám emelte, ami rémisztő volt.
- Mindkettő elveszett! Egyik sem maradt meg… Ennek… ennek, semmi értelme. – hebegte a göndör. Tudtam mire érti. Most elvesztett engem és a versenyt is. Nem érdekelt a műsor, azonnal futottam a szobámba és felkaptam a telefonom, meg egy dzsekit.
- Tommy! – üvöltöttem be a szobájába. – Elmegyek, majd jövök.
- Oké, fura… Azért hívj! – kiáltott vissza.
- Igyekszem, szeretlek! – kiabáltam már a bejárati ajtó elől. Kinyitottam és hallottam, hogy öcsikém is elkiált egy „szeretlek”-et, de azzal a lendülettel be is csaptam az ajtót. Fogtam egy taxit és lediktáltam a címet. Bő 10 perc múlva meg is érkeztem. Kiszálltam, sietősen fizettem és megrohamoztam a bejárati ajtót. Mielőtt megnyomtam volna a csengőt, átgondoltam a döntésem. Csak is kizárólag Harry könnyes tekintete lebegett szemeim előtt. Ezen szándékomnál vezérelve megnyomtam az érkezésemet jelző hangot.
Hirtelen mozdult meg a garázs ajtaja, és szomorkás beszélgetés szűrődött ki.
- Majdnem pánikrohamot kaptam, mikor megtudtam, hogy el fogom veszíteni. – hallottam Harry rekedtes hangját. Mondata lesokkolt.
- Hahó, ki az? – hallottam Liam édesen csengő hangját. Közeledett felém, és én pánikba estem, így inkább elindultam a kapu felé. Próbáltam észrevétlen maradni, de sajnos lebuktam.  – Ellie? Te vagy az?
- Szia, Liam. – pördültem meg, egy mű mosolyt felvéve az arcomra. A fiú felém sietett és megölelt, viszonoztam a gesztust. – Éppen megyek, nem akarok zavarni.
- Dehogy zavarsz, pont ellenkezőleg. – mosolygott, ami fura, hiszen nem is jutottak tovább, és láttam, hogy ő se volt jól. – Megnézted az adást?
- Jaj, igen, de bunkó vagyok! Jól vagy? – vörösödtem le.
- Soha jobban… Miért lennél bunkó? – futatta fel a szemöldökét.
- Hát a k…                                                        
- Eleanor? – hallottam egy meglepődött hangot Liam háta mögül. Ő volt az, aki miatt ide jöttem. Gondolkodás nélkül a nyakába ugrottam. Tudom, hogy elég gyakran hisztis vagyok, de most még meg se magyarázhatta, pedig biztos vagyok benne, hogy van magyarázata. – Ne csináld ezt többet, kérlek.
- Szeretlek. – suttogtam könnyes szemmel.

Könnyes szemekkel keltem a kanapén. Visszaemlékeztem az utóbbi álmomra. Ránéztem a tévére, amiből már valami idióta reklám szólt, ami azt jelenti, hogy lemaradtam az eredményhirdetésről. Bezzeg álmomban rohantam Harryhez, de ez a valóságban, bármi történjék nem lesz így. Már megígértem magamnak, hogy ez a fiú annyiszor összetörte a szívem, hogy annyi csillag nincs az égen, épp ezért nem bocsátok meg. Kegyetlen dolog, de ilyen az élet. Viszont egy dolog nagyon megmaradt az álmomból.
„Majdnem pánikrohamot kaptam, mikor megtudtam, hogy el fogom veszíteni.”
Nem tudtam, hogy mit ért ez alatt. A versenyt? Engem? Ezekkel a kósza gondolataimmal tértem be a szobámba egy kiadós alvásra.

Az ébresztőm hangosan csengett a fejem mellett jelezvén, hogy ma valószínűleg életem legnehezebb napja következik. Mióta visszaköltöztem ma megyek suliba először, de nem csak én, hanem Harry is. Annyi a szerencsém, hogy nem egy osztályba kerültünk. Annyira nem érzem magamban a magabiztosságot, hiszen hirtelen felindulásból tettem a fiúval, amit tettem. Persze azt még most sem tudom, hogy helyesen cselekedtem-e. Felültem az ágyamban, és szitkozódva elindultam felkelteni Tommyt. A fiú már felöltözve pakolta be a táskáját.
- El, nem akarlak siettetni, de körülbelül 10 perc múlva legkésőbb el kell indulnunk. – mondta húzva a száját. Kicsit meglepődve néztem a falon lévő ketyegős órára, ami megmutatta, hogy öcsikémnek igaza van, elaludtam. Minden válasz nélkül kiszaladtam a szobából, és elkezdtem a készülődést. Fogat mostam, felkaptam egy farmert és egy egyszerű pólót, meg egy pulcsit. A sminkem alapozóból, szemhéj tusból, szempillaspirálból, és egy zsemlés-barnás színű úgy nevezett „nude” rúzsból állt. Szerencsémre a táskámat már tegnap este összeállítottam, így csak felkapva a mobilom és a táskám. Lerohantam a lépcsőn, egyenesen a konyhába, ahol Tommy a kezembe nyomott egy papír pohárban gőzölgő kávét. Nagyon hálás voltam neki. Bevonultunk az előszobába és elkezdtünk öltözködni. Még egy utolsó pillantást vetettünk egymásra a tükörből és kiléptünk a csípős hideg Seafordi levegőbe. Az utat egy ideig sétálva tettük meg, ami nagyon jól tett. Tényleg nagyon örülök, hogy ennyire jóban vagyok Tommyval, nem mindenki ápol ilyen jó kapcsolatot a testvéreivel, főleg nem az ellentétes neműekkel. Alapvetően végig sétáltunk volna az iskoláig, de útközben fel akartak minket venni.
- Meg ne fázzatok nekem! – hallottam a reszelős hangját. Oldalra néztem és Harryt pillantottam meg a vezető ülésben. Ahogy megláttam rögtön a tegnap esti könnyes arca jutott eszembe. – Szálljatok be, hideg is van és el fogtok késni sétálva.
- El, Harrynek igaza van. – pillantott rám Tommy, megfejthetetlen arckifejezéssel.
- Menj csak, én szeretnék sétálva menni. – mondtam kőbe vésve, és ott hagytam a két utánam bámuló egyedet. Hallottam, hogy Tommy beszáll és, hogy Harry értetlenül hajt tovább.
- Gyerünk Eleanor, el fogsz késni! – mondta Harry, aki lassan haladt mellettem az autóval. – Még mindig nem tudtam megmagyarázni, de ha nem szeretnéd, csöndbe maradok, csak szállj be a kocsiba. – olyan átkozottul elegem lett mindenből, hogy mielőtt egy-két könnycsepp közt elfuthattam volna, meghallottam, hogy valamit maga alá motyog. – Kérlek, gyere.
Gondolkodás nélkül beszálltam a gépjárműbe és biccentettem, hogy menjünk.

Facebook csoportért katt IDE.