2015. szeptember 14., hétfő

18. Szabad?

Yay! Megérkeztem megint siralmasan sok késés után :( Na de legalább pótlom azzal, hogy úgy gondolom ez egy extra hosszú rész lett. Remélem mindenkinek elnyeri a tetszését majd. 
A facebook csoportba továbbra is csatlakozhattok, méghozzá pedig itt: KATT
Visszajelzést, mint mindig most is kérnék <3
Na jó olvasást
All the love
xx T

Chloéval épphogy elkezdtük a csajos napunkat, mikor a telefonom megcsörrent. Liam küldött egy linket.
- Chlo! Liam valami linket küldött, nem tudod, mi lehet az? – ahogy kimondtam megcsapott a felismerés. Az első videó klipjük az. Olyan sok minden történt az X-faktor után. Még közben derült ki, hogy egy bandába összetették őket. Harryt, Niallt, Liamet, és betettek melléjük két iszonyatosan aranyos srácot, Louist és Zaynt. Így lettek ők a, One Direction, ami öt most már legjobb barátból áll. Harry számomra még mindig semleges, igaz, hogy volt egy pár olyan pillanat mikor irtózatosan elbizonytalanodtam magamban, de még sose törtem meg az óta a fogadalmam. Próbálom suli vége óta kerülni Harryt, csak kicsit nehéz, hiszen a fiúk gyakran jönnek át hozzánk, vagy éppen bandázunk valahol és ott Harry is ott van.
- Tökfej! Nyisd már meg! – sipítozott barátnőm a fülembe. Kérésére rákattintottam és a videó megnyílt. A számot már hallottuk, hiszen segítettem nekik a megírásában, de a klipet már mi is nagyon vártuk. A várva várt pillanat pedig beindult amint betöltött a felvétel. Meghallottam a kolompot és a szívem majdnem kiugrott a helyéről. Ahogy elnéztem a klipet, elég sok munka van benne, mégis egyszerű és még sincs elrontva. Összefoglalva véleményem szerint ez egy elég jó videó klip lett, büszke vagyok a fiúkra. Kíváncsi vagyok a rajongók véleményére, hiszen annak ellenére, hogy a fiúk harmadik helyet érték el a versenyben, a rajongó táboruk egyre csak nőtt és nőtt. Nagyon sok számukat segítettem megírni, vagy éppen meg komponálni. Az egyik kedvencem az I want és a More Than This főleg, de őszintén mindegyiket imádom.
Zayn és Niall erősködtek, hogy az első albumra fel kell kerülnie a Rock Me című számnak, mert szerintük zseniális. Nekem csak egy picit volt ellenemre, hisz az Harryvel a közös dalunk, viszont Harry ebben a témában nem értett egyet és ő egyáltalán nem akarta, hogy az a dal felkerüljön az albumra. Most, hogy az album meg fog jelenni pár napon belül, rengeteget nézegetem a Rock Me dalszövegét, jobban belegondolva annyira nem is jó, hiszen az első igazibb megzenésített dalomról van szó. (Katt ide Ellie Rock Me változatáért)
Chloé integetésére figyeltem fel bambulásomból.
- Csipkerózsika! Hahó! Van ott valaki, vagy teljesen elmentek otthonról? – kopogtatta meg a fejem barátnőm.
- Bocsi, csak elgondolkodtam, mit is mondtál? – kérdeztem egy mosolyt erőltetve magamra.
- Szörnyű vagy. – dörgölte a képembe és átölelt. – Tudod, mostanában úgy érzem, hogy nagyon hiányzik valami az életedből, még hozzá a fény. – tudtam, hogy most mi fog jönni, hogy miért büntetem magam, hisz nem történt semmi és ezt én is tudom. A probléma itt, hogy van egy fogadalmam, amit nem szándékozok megszegni. Nagyot sóhajtva bújtam ki a lány ölelő karjai közül. – Eleanor! Vele dolgozol, akkor is az életed része, ha te nem akarod. Tudod, nagyon imádlak és elfogadom, illetve tiszteletben tartom a döntésed, de mióta meg tetted ezt a lépést nincs életed.
Remek és még csak a csajos nap elején vagyunk, persze máris kapom a kioktatást.
- Chloé, kérlek, fejezd be! Kezdjük ott, ha tiszteletben tartanád a döntésem, akkor most nem kéne veszekednünk, mert nem hozod fel a témát. Tudod, kezd irtózatosan elegem lenni abból, hogy össze akartok minket hozni megint. Megígértem magamnak valamit és ezúttal ezt a fogadalmam tartani is fogom, hisz most nem a külvilág fontos, hanem én. Legyünk őszinték, Harry valószínűleg nem érez már sok mindent irántam. – a szemem egy pillanat alatt könnybe lábadt, de erős maradtam és álltam Chloé pillantásait, úgy láttam nem nagyon érdekelte, amit mondok. Az arca egy kissé fájdalmas torz formát vett fel.
- Legyek őszinte? Rendben. Te vagy a legjobb barátnőm, de nem tudom, hogy észrevetted-e magad az elmúlt fél évben. Ellie, te nem egyszerűen szenvedsz, depressziós vagy és ezt mindannyian látjuk rajtad, ugyanúgy ahogy Hazz is az, csak másképp. – aha, ezért jár minden hétvégén klubokba és fektet meg más-más lányokat.
- Mi van akkor, ha én már nem vagyok… ha én már nem vagyok szerel-mes… - nehezemre esett kimondani és mondandóm közben a padlót pásztáztam.
- Na, ne nevettess. Az emberek 80-an százaléka olyan, mint te, egy fájdalmas szakítás után. – megalázó mosoly ült ki az arcára, de én halál komoly fejjel bámultam rá. – Ha nem szereted, akkor mond a szemembe azt, hogy többé nem vagy belé szerelmes. Gyerünk Ellie. – provokált. A padlót tanulmányoztam és szépen halkan elmondtam egy „nem vagyok szerelmes” reklámszöveget. – Lilly Eleanor Shaun, vagy ki mondod bele egyenesen a szemeimbe tisztán és érthetően, vagy tudom, hogy igazam volt.
- Rendben. – mélyesztettem a tekintetébe az sajátom. Nyugodj meg Eleanor ezek csak szavak, gondoltam magamban. De a szavaknak is van súlya. – Most már nem érdeklődöm Harry iránt. Megfelel?
- Elmegy. Ha viszont így van, akkor járhatnál velünk többet bulizni… - lelkesült be, mintha mi sem történt volna.
- Nem vagyok bulizós kedvemben mostanában. – mondtam kicsit elhúzva a számat.
- Aj, istenem te soha nem vagy bulizós kedvedbe El! Vedd észre, hogy hanyagolod a barátaidat! – emelte fel a hangját. – Hanyagolsz engem…
Arcomra kiült a meglepettség. Mi az, hogy hanyaglom? Nekem ez fel se tűnik. Jó, Liamet tényleg hanyagolom, de az csak Harry miatt van. 
- De, én, nem akarlak hanyagolni. – öleltem át. – Hogy tehetném jóvá?
- Menjünk el ma este a srácokkal megünnepelni a klipet! – lelkesült be.
- Rendben, hova?
- Zayn bulijába. Mármint ez a fiúké lesz, csak főleg Zayn szervezi. – legyintett. – Adok kölcsön ruhát és akkor már indulhatunk, úgy egy másfél óra múlva. Elegánsan késünk. – mosolygott.
- Mindek nekünk másfél óra készülődési idő? – kérdeztem meglepetten. – Nekem összesen kell 20 perc.
- Eleanor, úgy nem gondolod, hogy 20 perc alatt olyan gyönyörűvé tudod varázsolni magad, mint még soha. Ez nem csak egy átlagos buli ám. Mindenki ott lesz, és ezt értsd úgy, hogy az is lehet, hogy Micheal Jackson szelleme is megjelenik. – sorolta totál izgatottan.
- Na, jó, ez egy kicsit morbid azért. – fújtam ki a levegőt mosolyogva.
- Figyelj, Ellie Goulding és Ed Sheeran biztos, hogy ott lesz, na és nehogy megfeledkezzek a Little Mix-ről. Iszonyat sok híres ember lesz ott, ami tudod, mivel jár együtt? Fotósokkal és újság írókkal, meg a tévésekkel. Szóval kérdezem megint, biztos vagy benne, hogy nem kell több mint 20 perc? – egy olyan egoistás mosoly ült ki az arcára, ami azt jelzi, hogy egyrészt tudja, hogy meggyőzött, másrészt nem fogad el nemleges választ.
- Hűha! Kell az az egy óra! – rohantam fel a fürdőbe.

1 óra és 19 perc múlva egy sajátosan gyorsan összeállított ruha szettben, fullos sminkkel és frizurával indultam le a lépcsőn. Chloé körülbelül 5 perce végzett és várt rám az ajtónál. Lassan lépkedtem a natúr színű magas sarkúmban. A ruhám egy fekete egybe ruha volt, ami nem szoknyában végződött, hanem egy rövidnadrágban. Felvettem hozzá egy fekete-fehér blézert és egy fekete kalapot nyomtam a fejembe. A sminkem rikító vörös rúzsból és egy leheletnyi füstös szemsminkből állt. Már a lépcső alján lépkedtem a bézs táskámmal, mikor Chloé elkerekedett szemekkel megszólalt.
- Hűha! Azt hiszem Lilly Eleanor Shaun ma mindenki téged akar majd. – nevetett fel.
- Remélem azért majd neked is jutnak. – kacsintottam.
- Már jutott. – mosolygott szélesen. Egy pillanatra nem értettem mire gondol, de aztán leesett, hogy Markról beszél, akivel már a balesetem óta enyelegnek, nem is akarom tudni milyen módon.
Felvettünk egy-egy kabátot, hisz ez Anglia, itt sose lehet tudni. Gyorsan leintettünk egy taxit és már indulhattunk is Zaynhez. Útközben végig idegesen doboltam az ujjaimmal, ami Chloét rettenetesen idegesítette. Nem zavartatva magam folytattam tovább, hisz ez egy nagy esemény és ő is ott lesz, nekem pedig erősnek kell lennem. Ellen kell, hogy álljak. Gondolataimból a sofőr ébresztett fel, azzal, hogy megérkeztünk. Szépen lassan, szinte már dramatikusan léptem ki a vörös szőnyegre. Amíg Chloé kifizette a fuvart, addig elcsodálkozva néztem végig a házon és az előtte lezsebelő tömegre. Voltak fotósok, tini lányok, egy-két családtag, na meg persze hírességek. Hirtelen Chloé bátorító kézszorítását éreztem meg bőrömön. Chlo már szinte otthonosan mozgott a fotósok közt. Láttam, hogy szemével Markot keresei de engem se akar egyedül hagyni.
- Elnézést láthatnám a meghívóját? – lépett mellém egy idegen srác.
- Meghívót? – lepődtem meg, Chloé nem is említett ilyesmit.
- Igen, hisz nem engedhetünk be csak úgy akárkit. – mosolygott elbűvölően a fiú. Velem egy idős lehet, gondolom.
- Szóval, a barátnőmnél van, gondolom. Egyéként Harry Styles volt barátnője vagyok, Liam Payne a legjobb barátom, és a többi fiúval is hasonló kapcsolatot ápolok. – mondtam valószínűleg paprika piros fejjel.
- Ez esetben, sajnálom hölgyem, de… - beszédét félbe szakította az örült sikongatás és fényképezőgépek kattogása. A srác elsietett kinyitni az ajtót a fekete limuzinban ülőknek, persze előtte elkántálta, hogy ne menjek sehová. Végig követtem a mozgást az autó körül. Elsőként Louis szállt ki, őt követte Zayn, majd Liam, és Harry. Liam intett nekem, én pedig mosolyogva lépdeltem felé. Niall nem láttam sehol, amit kicsit furcsállottam is, hisz imádja az ilyes fajta felhajtást. Egy pillanat múlva, viszont valaki konkrétan rám ugrott hátulról. Az illető a rémült tekintetem láttán nevetve lekászálódott rólam és átölelt. Már tudtam, Niall volt az. Olyan aranyos tud lenni az a kis manó. Egyszerűen nem lehet nem kedvelni. Ahogy elváltunk, én szerettem volna váltani vele pár szót, de a biztonságiak elhúzták előlem. 

Már 2 órája itt vagyok és még se történt velem olyan igazán izgalmas dolog. Néztem, ahogy Harry engem bámul. Néha beszélgettem egy-két régi ismerőssel, illetve volt szerencsém elcsípni Liamet is, és Louist is egy kis csevejre. Már nagyon untam a fejem, mikor egy ismeretlen ismerős hang szólt bele a mikrofonba, mire mindenki egy emberként kereste a hang tulajdonosát. A kisebb színpadnak nevezett tákolmányon a fiúk X-faktoros mentora állt Simon Cowell.
- Jó estét kívánok mindenkinek! Most a buli közepe felé szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy tekintsék meg velem együtt az 5 brit fiú legelső videó klipjét. – ahogy minden elhangzott, az a kevés fény is elszökött a helyiségből, ami volt és megjelent egy fehér felületen kivetítve a What Makes You Beautiful című szám videó klipje. A végén mindenki állva, füttyögve tapsolta meg a fiúk munkáját. Egyszercsak Zayn, Louis és Liam szaladtak fel a színpadra.
- Szeretnénk köszönetet mondani nagyra becsült mentorunknak Simonnnak! Illetve azoknak az embereknek, akik segítettek minket az első album megírásában. Közülük nem sorolnék fel mindenki, de a legkiemelkedőbbeket akkor is meg kell tapsolni. – mondta Liam.
- Tehát elsősorban szeretnénk megköszönni a támogatást, amit a barátainktól és a családunktól kaptunk. – szavalt Zayn.
- Másodsorban pedig szeretnénk név szerint megköszönni… - sorolta a neveket Louis. – Végezetül pedig Lilly Eleanor Shaunnak, aki rengeteget segített a dalok megírásában. – nevem hallatán megugrottam, de azonnal elmosolyodtam és dobtam egy puszit a srácok felé.
Az események követték egymást. Ahogy a három banda tag lelépett a színpadról, Harry és Niall lépett a helyükbe. Niall arckifejezése valami leírhatatlan volt, vigyorgott, mint a vadalma és le se vette a tekintetét rólam. A szöszke leült egy oda helyezett székre és a semmiből a kezébe adtak egy akusztikus gitárt. Harry szinte már modelleket megszégyenítően kecses mozdulatokat lejtvén a mikrofonhoz sétált és megszólalt.
- Nem teljesen magyarázat, de most megragadom a lehetőséget, hogy visszaszerezzelek… - hangja elcsuklott, ahogy az enyém is, hiszen rólam beszél. – Ezt a számot a következő albumunkra szántam, de szeretném most bemutatni.
Hirtelen valahonnan tapsolás hallatszott, de nem akármilyen, hanem a Rock Me-nek a dallama. Niall bele gitározott és a dallam megszületett. Aztán Harry egyszer csak elkezdett énekelni.
Do you remember summer '09 (Emlékszel még 2009 nyarára?)
Wanna go back there every night (Minden este vissza akarok oda menni)
Just can't lie it was the best time of my life (Nem tudok hazudni, az volt életem legjobb időszaka)
Lying on the beach as the sun blew out (Fekszünk a parton és nézzük a naplementét)
Playing this guitar by the fire too loud (Játszom a gitáromon a tűz mellett hangosabban, mint kellene)
Oh my, my, they can never shut us down (Oh Istenem, Istenem, sosem fognak tudni leállítani minket)
A sorok hallatán könnyek szöktek a szemembe, hisz teljesen átírta a szöveget. Szívemet elöntötte a melegség, ahogy tovább hallgattam. Igen, azt is mondta, hogy fent lesz a második albumjukon. Szépen lassan vége lett a számnak és a végére teljesen hülyének éreztem magam. Mindenkinek igaza volt Harryvel kapcsolatban, még csak meg magyarázni se engedtem neki…
Ahogy a dalnak vége lett, azzal együtt nekem is végem lett. Harry elmorgott egy „köszönömöt” a tapsoló közönségnek, aztán lemászott a tákolmányról és elindult felém. A szívem kihagyott szinte minden ütemet, a híres pillangók felszabadultak a gyomromban és a lélegzetem is visszafojtottam. Kínzó lassúsággal érkezett meg elém, ahogy a szemembe fúrta zöld íriszeit, én azonnal elkezdtem olvadni. Aztán eszembe jutott, hogy bármi is lesz ez most más lesz. Hirtelen azon kaptam magam, hogy eleresztek egy mosolyt. Harry pedig perzselően közelhajolt hozzám.

- Szabad? – kérdezte könyörgően, mégis visszafogottan, én pedig lélegzet nem véve válaszoltam…

Facebook csoport: KATT

Rock Me (Ellie változat)

Rock Me  by Eleanor
I know you had a great time in this summer
I just don’t want you to go
I have to tell you something, it’s really important
You to know, to know, you to know

I used to think…
I used to think that I was better alone
Why did I ever wanna let you go
Under the night as we stared at the stars
The words you told me I will always believe

I want you to
Rock me, rock me, rock me... yeah!
I want you to
Rock me, rock me, rock me... yeah!
I want you to
Hit the pedal heavy metal show me you care
I want you to
Rock me, rock me, rock me... yeah!

(Yeah)
Do you remember back that summer?
Wanna roll back like pressing rewind
You were mine and we never said goodbye

I used to think that I was better alone (better alone)
Why did I ever wanna let you go (let you go)
Under the night as we stared at the stars (stared at the stars)
The words you told me I will always believe


I want you to
Rock me, rock me, rock me... yeah!
I want you to
Rock me, rock me, rock me... yeah!
I want you to
Hit the pedal heavy metal show me you care
I want you to
Rock me, rock me, rock me... yeah!

R-O-C-K me again
R-O-C-K me again
R-O-C-K me again... yeah
I want you to
R-O-C-K me again
R-O-C-K me again
R-O-C-K me again... yeah

(2x)
I want you to
Rock me, rock me, rock me... yeah!
I want you to
Rock me, rock me, rock me... yeah!
I want you to
Hit the pedal heavy metal show me you care
I want you to
Rock me, rock me, rock me... yeah!